Доставка и плащане

Доставка и плащане

  Предвид обявената извънредна обстановка в страната дейността и изпълнението на поръчки са спрени, считано от 13.03.2020 г. до премахване на това съобщение.

 

Доставка и Плащане

Методът за плащане на стоката е наложеният платеж (директно плащане на куриера при доставка на стоката). 

Цената на доставката за цялата страна до адрес е около 6.50 лв.(с вкл. наложен платеж). Цената на доставката до офис на куриер е около 4.50 лв. (с вкл. наложен платеж).  При поискване на по - големи суми от посочената, можете да се обръщате директно към управата на сайта чрез посочения електронен адрес: soul@soul.bg , телефон: +359 894385454

Избраните от Вас стоки, ще бъдат доставени до посочения адрес в цяла България. Във формата за поръчка, можете да отбележите офиса на куриерска фирма "Еконт" до който желаете да Ви бъде извършена доставката. Условията за доставка се определят от използваната куриерска фирма, поради което Ви информираме, че са възможни различни тарифи за населени места, в които куриерът не поддържа офис.

Ако имате индивидуални изисквания за доставката на продукта ( като определен час, в който да получите стоката, да изберете различна куриерска фирма, желаете да получите поръчката си лично от куриерския офис и др.) можете да посочите това в полето, преди да поръчате.

Всички цени са в български лева, а когато има и друга валута, тя се посочва отдясно до левовата равностойност.

Цените са за брой, когато цената включва повече от един брой това е изрично посочено в описанието или в отделна колона, която се вижда ясно и разбираемо за клиента.

ЗАМЯНА НА СТОКА

- ако полученият продукт не отговаря на описанието или има дефект ние ще го заменим с друг по Ваш избор, а обратната доставка е за наша сметка;

- ако продуктът не съответства на Вашия размер можете за поискате замяната му с друг (по-голям или по-малък), а обратната доставка до офис на куриерската фирма е за Ваша сметка;

- ако желаете да получите парите си обратно, обратната доставка е за сметка на клиента. Продуктът не трябва да е с нарушена цялост - свален етикет, одрасквания, замърсяване и др.

Powered By OpenCart
Soul.bg - Онлайн магазин за дамско и мъжко бельо © 2022

Theme Created By Emsi
EmsiSprint.Net